CLIËNTEN ERVARINGEN

 

Sinds ik bij Mari voor de bindweefselmassage kom, voel ik me ontspannen. Door haar passie voor het masseren merk je dat ze totaal er voor gaat om jou een ontspannen gevoel te geven en de oorzaak aan te pakken. Vandaag ook nog eens een heerlijke hoofdmassage gehad. Ik wil Mari dan ook van harte aanbevelen. Neem een massage en je zult merken dat je er ontspannen vandaan komt.

~Jeanette K.

 


 

"Ik ben bij Mari terecht gekomen met

klachten onder in mijn rug. Samen zijn wij op zoek gegaan naar de oorzaak en behandeling van deze klachten. Tijdens de verschillende massage behandelingen kwamen er nog meer ‘oude’ klachten naar boven en door een intensieve behandeling van Mari, heb ik het gevoel dat mijn totale lichaamshouding nu veel beter is en zijn mijn klachten afgenomen. Ik voel mij na een massage behandeling helemaal herboren en vol van energie".

~Karin     

 

"Mijn eerste ervaring met diepe bindweefselmassage. Ik wist niet wat me overkwam! voelde direct dat het een heel effectieve manier van spanning losmaken is. Ook van heel oude spanning .En de emotie achter de pijn te ontdekken, heel bijzonder!"

~Liesbeth    

 

"De massage bij Mari voelt  als heel kundig, heel intens, heel persoonlijk. Ze voelt wat je nodig hebt en waar ze aan het werk moet. Het contact met Mari is heel direct, tijdens de massage gaat het zo diep, dat de stilte genoeg is.. Mari is accuraat met terugbellen, terugmailen, zakelijk met een persoonlijk "tintje"

~Ingrid    

 

"De massages zijn in een woord geweldig. Als je lijf het helemaal opgeeft weet zij het weer helemaal op te krikken! Ze weet wat ze doet en probeert iedere klacht te verhelpen met een enorme passie.Ik heb mijn masseuse gevonden, aan mijn lijf niemand anders meer."

~Jolanda

 

"Ik had klachten in de nek en de schouders. Na een bezoek aan een therapeut kwam ik niet van de klachten af. Nadat ik in contact kwam met “Massage Me” , heeft Mari mij van de meeste klachten af geholpen. Door de massage met regelmaat te herhalen kwam ik van de klachten af. De massage bij Massage Me is prettig voor lichaam en geest!" 

~Jeanette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De beste reclame maak ik niet zelf. Dit doen gelukkig mijn tevreden cliënten.

 

 

 

 "In juni 2012 over kwam mij iets waarvan je denkt dat overkomt alleen een ander, van het één op het andere moment ging het niet meer, “overspannen”. Ik was lange tijd erg druk geweest met werk en er waren diverse privé problemen op mijn pad gekomen.
Na enkele maanden geestelijke rust staken allerlei lichamelijke klachten de kop op.

 Pijn in de rug en in mijn linkerbeen. De psycholoog die mij begeleidde gaf aan dat ik nog heel veel lichaamsspanning had. Hij adviseerde massage en wees mij op de website “massageme.nl”. Hierdoor kwam ik in contact met Mari Hämäläinen. Na een goed gesprek en de eerste behandeling bij haar kwamen diverse lichaamsspanningen naar boven die de oorzaak waren van blokkades en pijn. Hoewel de eerste behandelingen zeer pijnlijk waren ging ik wekelijks vooruit. De pijnen verdwenen en lichamelijk kreeg ik steeds meer ontspanning, hetgeen een positieve uitwerking had op mijn geestelijk herstel.
Heel bijzonder was het resultaat dat zij bereikt heeft door de behandeling van mijn linkervoet. Ongeveer twee jaar geleden heb ik vanwege pijn in deze voet een steunzool aangemeten gekregen, waardoor deze klacht verdween. Bij de eerste behandeling door Mari bleek dat deze voet stijf en niet flexibel was en zeer gevoelig. Door haar massage hebben de botten en tenen van deze voet meer ruimte gekregen en weer een natuurlijke stand aangenomen. Hierdoor kreeg ik last van de steunzool. Ik heb deze uitgedaan en tot op heden nog niet weer gebruikt, de klacht is verdwenen. Dit is nog maar één voorbeeld van de baat die ik gehad heb bij haar massage.
Gelukkig gaat het met mijn gezondheid nu weer helemaal de goede kant op, maar dit wil niet zeggen dat ik stop met de massage. Een keer per maand een behandeling blijf ik volhouden, het geeft mij rust en balans."   

~Wim 

 

.

Al jaren heb ik last van nek en rug klachten. Diverse keren behandeld door fysiotherapeuten, maar de klachten bleven. Door de nek klachten kreeg ik ook last van duizeligheid en dat is niet prettig. Ik ben gaan zoeken  naar een andere vorm van behandeling . Ik kwam op de site van Mari en heb een afspraak met haar gemaakt. In overleg met Mari krijg ik  diepe bindweefselmassage, het is  pijnlijk, vooral de eerste  behandeling, maar het resultaat is geweldig! De klachten zijn aanzienlijk minder ,en de laatste tijd verdwenen. Vooral de duizeligheid is weg en dat is een verademing. Tenslotte ervaar ik de betrokkenheid van Mari als zeer positief,het komt mijn inziens het resultaat van de behandeling ten goede.  

~Henk